Инфо за blablabla

Корисник од:
16 октомври 2007
Пријавени статии:
3
Популарни:
2
Однос на популарност:
66%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот blablabla (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Сталин - Груевски

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (blog.gemidjy.info)

Сталинистички методи во Македонија

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Вести

(+18 !!! ) Гомнарникот

пријавена пред 2 години, 1 месец. (razvratnikov.blog.com.mk)

Влегов во гомнарникот , седнав на шољата , го здогледав својот одраз на плочките ,светот е полн со гомнари ,но најпрвин ги гледаш тие од спротивната страна зашто навиваш за себе , ебена навика ...Тој е гомнарот , не јас ...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Како се губи клиент за 10 минути.

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Македонски професионализам

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто