Инфо за big

Корисник од:
31 декември 2009
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот big (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

zdravo

пријавена пред 3 месеци, 1 седмица. (www.a1.com.mk)

ZA OVAA SITUACIJA MISLAM DEKA TREBA DA IM SE POMOGNE NA OVIE LUGE ZA DA IMAAT PARI ZA LEKUVAJNE ZA JADEJNE ZA DA MOZE DA GI SKOLUVA A NE DA GI OSTAVA NEGOVITE DECA GLADNI DA SEDAT I DA NEMAAT NISTO ZA NOVA GODINA.TREBA DA IM SE POMOGNE OD DRZAVATA A NE DA SE KRADAT PARI OD DRZ I DA SE REDAT VO CEB

2 коментари | проблем? | категорија: Вести