Инфо за azder

Корисник од:
5 јули 2007
Пријавени статии:
18
Популарни:
3
Однос на популарност:
16%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот azder (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Кога идиотите ќе стивнат

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (zmijata.blog.com.mk)

Приказна на еден напатен компјутерџија кој што сака само да одмори, но лошите луѓе на кои што им се расипуваат компјутерите не го оставаат. Ако им ги „средувате“ компјутерите на други, ќе знаете точно за што станува збор.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Милион кодови

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (azder.blog.com.mk)

Секој обид да debug-ираш Ќе ти се врати како exception Како горка измама Јас сум javac кој живее со try Кој се плаши од catch Не знам дали остана Бар малку exception во мене Или се исчезна во output-от

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Gothic Metal + Turbo Folk = Gothic Folk

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (zmijata.blog.com.mk)

Ова е еден од најбесните и најдобро склопени спотови/монтажи од новиот правец во музиката.

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Kратко и јасно

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (model.blog.com.mk)

Иако на англиски, сепак, тоа е тоа.

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Гола вистина

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.vecer.com.mk)

Највистинската статија на вечер. Прочитана дури 2435 пати (во моментот на пишување).

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Муабет на 2 мачиња

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (m-soulz.blogspot.com)

Гледајте како едната ја убеди другата да прават ....

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Нова browser игра

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (azder.blog.com.mk)

Претпоставувам е од Gameforge. Кој играл oGame би требало да знае

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Убијци на јазик

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.on.net.mk)

На еден латиноамерикански древен јазик му се заканува целосно изумирање, бидејќи единствените двајца живи луѓе што го говорат јазикот се тврдоглави браќа кои што се скарани и одбиваат да зборуваат еден со друг. Дали приказната ви наликува како за нашите политичари?

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Скандал

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.on.net.mk)

Кога во Британија ќе се случи скандал, главното прашање е: „Во ред, како да го решиме проблемот?“. Но, кога во Македонија ќе се случи скандал, главното прашање е: „ММЕ кој прв почна?“.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Напред наши Хипо се плаши

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.on.net.mk)

Како по обичај, секогаш македонските екипи започнуваат добро, но се „трошат“ долго пред да заврше натпреварот.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Google Calendar само на македонски ?

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (offlinekalendar.on.net.mk)

Можеби не, но барем од Он.нет се трудат да вадат нови работи на Web сцената во Македонија.

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Шалтерси популизам

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (model.blog.com.mk)

Сакам да имам... Сакам да имам... Интернет. За да не чекам пред добро реновиран шалтер.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Слободно Видео

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (gemidjy.blog.com.mk)

Еве интересен начин за рекламирање слободен софтвер кој што се користи за правење и/или уредување видео материјали.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Што е „Вештачка“ интелегенција

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (model.blog.com.mk)

Прочитајте

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Плеери и Кодеци

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.on.net.mk)

Еве што он.нет чува за ние да можеме да гледаме филмчиња кога ќе посакаме. Нормално, првин ќе треба да ги симнете и да ги инсталирате. Кој инсталирал кодеци знае колку е лесно.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Најинтересната трка годинава (за сега)

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.formula1.com.mk)

Нема ништо како лош дожд за да направи добра трка каде што некои се мачат да станат на патеката, а други го користат за победи.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Што практично значи ООП

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (model.blog.com.mk)

Краток текст за тоа зошто се појавило Објектно Ориентираното Програмирање преку стариот добар пример: Алгоритам за варење кафе.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 8 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Моќта на компјутерите

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.on.net.mk)

Моќта на компјутерите се троши за многу важни и корисни работи

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто