Инфо за aprilka

Корисник од:
20 јануари 2008
Пријавени статии:
94
Популарни:
2
Однос на популарност:
2%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот aprilka (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Dj Aprilia - Agni Partene (Света Дева)

пријавена пред 11 месеци. (www.youtube.com)

Real Trance Ја сум автор на оваа песна очеккувам оцена Ако ви се допаѓа препорачај те ме, да видам СЛАВА ФАЛА ФАЛА

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Знакот на Синот Човечки

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

Конечно се појави АЛИЛУИА ГОСПОД ДОАЃА

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

Ликот на Исус

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.youtube.com)

Shroud of Turin -- Burial Cloth of Jesus Christ

1 коментар | проблем? | категорија: Култура

Сексуалниот просветител Макаја живее со пет жени

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.tocka.com.mk)

Подобро е да се биде љубоморен во вистина, каде се играат отворени карти

9 коментари | проблем? | категорија: Култура

Vatican said the theory of evolution was compatible with the Bible

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.timesonline.co.uk)

The Catholic Church accepts evolution, but sees it as part of the divine plan.

10 коментари | проблем? | категорија: Култура

Дигитален Ангел 2

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (video.google.com)

Втор дел од српскиот филм за Злото во Светот

5 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Едно Пророштво

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

За Изборите 2008

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Нов месија

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.novamakedonija.com.mk)

Рекс Фери, човекот кој тврди дека мајка му е човек, а татко му вонземјанин

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Macedonian liturgy

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

Churches and iconostasis

2 коментари | проблем? | категорија: Култура

Suit against God thrown out over lack of address

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (news.yahoo.com)

A judge has thrown out a Nebraska legislator's lawsuit against God, saying the Almighty wasn't properly served due to his unlisted home address

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

German doing well after 1st double arm transplant

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (news.yahoo.com)

A German farmer who received the world's first complete double arm transplant said Wednesday that incredulity gave way to joy when he woke from surgery to discover he had arms again

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Свети Мошти

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (forum.idividi.com.mk)

Во Православната Црква

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Пребегани македонски монахињи

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.youtube.com)

Монахињи што си заминаа од МПЦ и од кај Јован и отидоа во БПЦ си заминавме од Македонија затоа што бевме исполитизирани, а после вика - Македонија е дел од Бугарија и сакаме да се соединат во една земја (пак политика)

30 коментари | проблем? | категорија: Култура

Текст на годината - Што да им правам кога не знаат да живеат

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.google.com)

Некои духовни луѓе длабоко медитираат на вакви текстови

3 коментари | проблем? | категорија: Култура

Старец Клеопа

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.youtube.com)

Еден од најголемите православни светители од поново време

3 коментари | проблем? | категорија: Култура

Оваа бенефиција ќе им следува на сите мајки

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.bagra.org)

Жени Македонки, селете се у општина кај што нема Албанци, раѓајте четири деца и право во пензија

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Едно чудо во Ватикан

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.timesonline.co.uk)

Ангел

3 коментари | проблем? | категорија: Култура

Микробранови Печки

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.google.com)

Колку и дали се штетни ?

2 коментари | проблем? | категорија: Наука

Струмичка епархија: актуелно

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.mpc.org.mk)

МАНАСТИР ВОДОЧА - Рајот на земјата

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

За Масоните - Од интересен извор

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (forum.idividi.com.mk)

Жена не може да биде член на таканареченото "регуларно" масонство Во ложата никогаш не се зборува за религија и за политика Не се примаат сиромашни,за да им се олесни да не плаќаат чланарина, која сепак е симболична

0 коментари | проблем? | категорија: Култура