Инфо за apostolov80

Корисник од:
29 јуни 2007
Пријавени статии:
6
Популарни:
3
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот apostolov80 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Додека го гледам моето џагуре

пријавена пред 1 година. (geroski.mk)

има луѓе кои воопшто не разбираат дека нема поголем грев, нема поуверлива потврда за нашето морално пропаѓање од тоа кога нашите деца безраложно ги доживуваме како причина за сопствената несреќа, кога во нивните животи ја проектираме сопствената духовна мизерија

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Крстоносци во Скопје

пријавена пред 1 година. (kanalizacija.blogspot.com)

Стадо од 1.000 збрлавени Хунзи денеска не ни дозволија да го одржиме собирот против изградбата на црквата на плоштад. Носеа знамиња со крстови, икони и транспаренти на кои пишуваше „Сакаме храм“ и некави молитви.

4 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Бранко Героски стана блогер

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (geroski.mk)

Јас мојата одлука одамна ја донесов. Престар сум за плашење и премлад за предавање. Отаде слободата за мене има само едно големо - ништо!

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Геро на Солунски конгрес

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (spic.com.mk)

Уште додека итавме кон граничниот премин Богородица, да фатиме пол-пот позиција, на радио кажаа дека годинава Солунскиот конгрес сепак ќе се одржи, ама не во Солун, туку во Скопје, во Македонската опера и балет. Главата ме фркна. „Жено, пак сме на погрешно место во погрешно време“.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Ју-тјуб верник

пријавена пред 1 година, 9 месеци. (10khz.blogspot.com)

Ми личи дека се зеза, ама у секој случај е забавен :)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Три кечиња или три цицки?

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.spic.com.mk)

Генеза на еден сосем обичен наслов..

0 коментари | проблем? | категорија: Политика