Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот analiticar, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Најголемиот жив историчар за Македонија

пријавена од bobibobi пред 1 година, 1 месец. (www.utrinski.com.mk)

Грчкиот национализам го одбива правото на Македонија дури на име. Историски зборувајќи, тоа е вистинска глупост. Не постоела грчка држава-нација во IV век пред Христос. Древните Грци ги сметале и македонските владетели варвари, исто така како што подоцна ги сметале за варвари и римските владетели.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Службеник на УБК уапсен во Ниш

пријавена од analiticar пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Мартин Дракулевски еден од четворицата уапсени заради злоупотреба на кредитни картички е службеник на македонската УБК.

7 коментари | проблем? | категорија: Вести