Инфо за analiticar

Корисник од:
20 февруари 2009
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот analiticar (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Службеник на УБК уапсен во Ниш

пријавена пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Мартин Дракулевски еден од четворицата уапсени заради злоупотреба на кредитни картички е службеник на македонската УБК.

7 коментари | проблем? | категорија: Вести