Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот allanford, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Погрешна вест!

пријавена од Supergirl пред 1 година, 9 месеци. (kirilica.com.mk)

Незнам дали луѓево не разбираат англиски или пак не се упатени во филмската уметност, ама знам дека глупости пишуваат.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? | категорија: Сешто