Инфо за alifaan

Корисник од:
13 јануари 2008
Пријавени статии:
41
Популарни:
6
Однос на популарност:
14%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот alifaan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Slika

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (cyberlounge.biz)

Prekrasna slika

0 коментари | проблем? | категорија: Забава