Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот alifaan, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

ADrive

пријавена од alifaan пред 2 години, 2 месеци. (alifaan.cyberlounge.biz)

web strana na koja ke mozete da cuvate ili delite vasi fajlovi. 50GB prostor, 2BG maksimum od fajl.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Скриј го HDD-то

пријавена од alifaan пред 2 години, 2 месеци. (alifaan.cyberlounge.biz)

interesen trik

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

vDownloader

пријавена од alifaan пред 2 години, 2 месеци. (alifaan.cyberlounge.biz)

Programa so koja ke mozete da slimnuvate klipovi od naj raslicni strani

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Slika

пријавена од alifaan пред 2 години, 2 месеци. (cyberlounge.biz)

Prekrasna slika

0 коментари | проблем? | категорија: Забава