Инфо за alifaan

Корисник од:
13 јануари 2008
Пријавени статии:
41
Популарни:
6
Однос на популарност:
14%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот alifaan (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Логирајте се на Windows или Linux без познавање или менување на лозинк

пријавена пред 11 месеци, 2 седмици. (alifaan.com)

Не гледајте на злоупотреба, искористе го за добри намери.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

За данските ракометарки Македонија е земја на питачи

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (a1.com.mk)

Дали само за данските, јас мислам за сите е.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

ZoneAlarm 2009 Pro бесплатен само денес

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (alifaan.com)

навали народе, џабе е!

3 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Наградна игра

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (zapirka.com.mk)

а наградата е?

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Користи го Gtalk во страничната лента на Firefox

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (alifaan.com)

За страсните корисници на Gtalk.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Шест дена до крај на светот?!

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.idividi.com.mk)

Дали ќе се создадат мали црни дупки кој ќе стават крај на светот, останува да видиме на 10 Септември.

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

QWinApt пакет менаџер за Windows

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (alifaan.com)

Прекрасна апликација за инсталација на програми во Windows.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Регистрирајте .me домејн

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (alifaan.com)

Отворени .me домејните за регистрација.

8 коментари | проблем? | категорија: Бизнис

WWDC 2008

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (alifaan.com)

WWDC(Apple Worldwide Developers Conference) 2008.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Top 10 Linus Torvalds изјави

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (alifaan.com)

1. “Software is like sex: it’s better when it’s free.” ...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Забава

Gmail Labs експериментални новости

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (alifaan.com)

13 нови можности за корисниците на Gmail.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Нарачајте бесплатно Open Solaris 2008.05 CD

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (alifaan.com)

Самиот наслов кажува се.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија

Superhiks - …и сега што?! […and now… what?!]

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (alifaan.com)

Новиот албум на Superhiks.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

СДСМ пародија.

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (hopcup.net)

Нема подобра пародија од оваа. Ова мора да се ВИДИ.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Забава

Отвори .docx со постара верзија на MS Office

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (alifaan.cyberlounge.biz)

Како да отворите .docx со постара верзија на MS Office.

4 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Wallpapr, Flickr Wallpapers Search Engine

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (alifaan.cyberlounge.biz)

Wallpapr преставува search engine за десктоп позадини од базата на Flickr.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Top 10 Features to Expect in Ubuntu 8.04 Hardy Heron

пријавена пред 2 години. (alifaan.cyberlounge.biz)

10 новитети кои не очекуваат со доаѓањето на Ubuntu 8.04 Hardy Heron

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

10 причини зошто Ubuntu е подобар од Windows

пријавена пред 2 години. (alifaan.cyberlounge.biz)

Краток опис на 10 причини со кои Ubuntu преовладува над Windows

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Каква технологија не очекува во 3000-тата година

пријавена пред 2 години. (alifaan.cyberlounge.biz)

Колекција на 14 анимации, на кој ќе можете да видите што не очекува.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Nabu.com.mk македонски пребарувач

пријавена пред 2 години. (alifaan.cyberlounge.biz)

пребарувач е оптимизиран за пребарување на македонски податоци или содржини што се побитни за македонското говорно подрачје.

4 коментари | проблем? | категорија: Блогови