Инфо за aleksti

Корисник од:
16 мај 2007
Пријавени статии:
2
Популарни:
1
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот aleksti (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

На кого бе ти, златен Кире? Гревче...

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Деновиве, празнично, читаме и слушаме за патетичниот однос кон репрезентацијата на уште еден од нашите „големи“ спортисти и уште „поголеми“ професионалци... Сега му фалело што у Македонија се саделе премалку банани... Неверојатно... Иди бе у курац!

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Пандев уно ептен мочко

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (marketthink.blogspot.com)

Срамота, општа срамота околу последната изјава на „лидерот„ на нашата фудбалска репрезентација...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Спорт