Инфо за alek69

Корисник од:
20 октомври 2008
Пријавени статии:
4
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот alek69 (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонија тоне!!

пријавена пред 1 година. (alek69.wordpress.com)

Само обична колумна за бродот што тоне :)

1 коментар | проблем? | категорија: Политика

Индија на месечината ..

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (makfax.com.mk)

Целиот проек чини 79 милони долари,а со подвигот Индија влезе во големото друштво на земјите кој ја истражуваат вселената.

2 коментари | проблем? | категорија: Наука

Електро резервација!!!! хахаха

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (alek69.blog.com.mk)

Еве како студентите на електротехничкиот факултет во Скопје тако назван ФЕИТ си резервираат место за седење за да можат да го следат подобро професорот и повеќе да научат ,зошто неможат порано да одат на факс некој им го резервира тоа место :)

3 коментари | проблем? | категорија: Забава

Elektro rezervacija hahaha

пријавена пред 1 година, 5 месеци. (alek69.blog.com.mk)

Kako moze da se rezervira mesto za sedenje na elektrotehnickiot fakultet vo Skopje , zaradi podobro sledenje na nastavata od prvite redeovi na *Tk-smerot :):) *TK -telekomunukacii - toj so probal se zaebal :)

2 коментари | проблем? | категорија: Забава