Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот adis, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Франција: Речиси целиот јавен сектор користи софтвер со отворен код

пријавена од razvigor пред 6 месеци. (metamorphosis.org.mk)

Речиси целата администрација (96 отсто) користи софтвер со отворен изворен код, според едно истражување на францускиот пазар на софтвер. Најкористени апликации се системите за управување со бази на податоци и системите за управување со содржини.

0 коментари | станала популарна пред 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Порнографијата и Романија - сагата продолжува

пријавена од razvigor пред 1 година, 2 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Кога политика базирана на морализирање ќе замеша прсти во интернет, последиците се чуствуваат со години понатака.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести