Инфо за Zvezda

Корисник од:
29 август 2007
Пријавени статии:
2
Популарни:
2
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Zvezda (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Македонски еротски приказни

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (www.forum.com.mk)

Ако сте заинтересирани за “сексуалниот живот на Македонците”, тогаш тешко би можеле да останете рамнодушни на два неодамнешни настани за кои засебен осврт дава Жарко Трајановски.

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Култура

Колумната на Бучковски

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.vreme.com.mk)

Последната колумна на Бучковски во Време. Забележете ја едногласноста на коментарите. :)

4 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика