Инфо за Vortex

Корисник од:
27 април 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Vortex (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Грција ја блокираше поканата за Македонија

пријавена пред 2 години. (www.a1.com.mk)

Грција ја реализираше својата закана дека ќе употреби вето за приемот на Македонија во НАТО. Шефицата на грчката дипломатија Бакојани, соопшти дека Грција не може во моментов да се согласи со приемот на Македонија во Алијансата.

2 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Политика