Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Vonko, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Што е НАТО?

пријавена од игор пред 2 години. (www.pressonline.co.yu)

Графит на зградата на парламентот во Букурешт. Одговор на прашањето: Што е НАТО?

2 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Политика