Инфо за Vnuce

Корисник од:
6 април 2007
Пријавени статии:
33
Популарни:
14
Однос на популарност:
42%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Vnuce (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Macedonia loves you

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.macedonialovesyou.eu)

Не е наша страница, ниту е на македонски... но заслужува да биде тука. Човеков бил гостин во Македонија, го прошетале, се воодушевил... и вака возвраќа за гостопримството. Секоја чест...

3 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура

Вистината за работење во ИТ индустријата

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.on.net.mk)

Една.. реална... споредба :)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

На врх брда врба РАСТЕ!

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.on.net.mk)

Само глеј те го ... не е потребен коментар...

2 коментари | проблем? | категорија: Забава

Miss American Pie

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.on.net.mk)

Интерпретација на симболиката во песната... Ако ништо повеќе, еден интересен поглед на нејзиното значење... simply for the music lovers

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Фотки

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (www.365.com.mk)

Серија на несекојдневни фотки под насловот „Фотографии кои што го променија светот?“.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

15тина фотки...

пријавена пред 2 години, 9 месеци. (motika.com.mk)

Нема везе со ништо.. нема текст... али... морав да ги споделам фоткиве...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Забава

Што се треба да се прави денес...

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (kajgana.com)

Стручњаците велат дека треба...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Штитникот за сонце решавачки при купувањето автомобил

пријавена пред 2 години, 10 месеци. (vozi.com.mk)

Колку јапанцине се забегани, а во исто време во логични и во право. Ми се виде интересна статијава...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Технологија

10 причини зошто не се исплати да се биде "компјутерџија"

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.on.net.mk)

Страшно е кога ќе се пронајдете себе си во само 10 од нив :)

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Луѓе, правете место

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.on.net.mk)

Уште еден вид на мајмуни се спрема да еволуира во нов вид на луѓе! Многу интересна појава која што наликува на почетоците на човечкиот вид!

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 10 месеци | проблем? | категорија: Наука

BMW Grand Turismo Concept CS

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (tocka.com.mk)

Можеби новата 8мица? Можеби и не.. но ова изгледа ненормално добро... Who'd i have 2 kill 2 get dis 1 ? :)

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

Животот е педер

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.pulitzer.org)

Потресна (повторувам: потресна) фото сторија за една самохрана мајка и нејзиниот 10 годишен син кој ја губи битката со ракот. Репортажата добива Пулицерова награда за 2007-ма година, мајката завршува носејќи го ковчегот на малиот Дерек. (дрпнато до он.нет)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Зошто пилето ја помина улицата?

пријавена пред 2 години, 11 месеци. (www.365.com.mk)

Одговор на прашањето од познати историски фаци... и плус, наши политичари :)

1 коментар | проблем? | категорија: Забава