Инфо за Troskot

Корисник од:
23 септември 2008
Пријавени статии:
8
Популарни:
3
Однос на популарност:
37%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Troskot (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Битката за името се води и на Интернет

пријавена пред 1 година, 1 месец. (kubura.com.mk)

На сајтот www.topix.com има форум кој Грците го пуштиле со цел да докажат дека поголемиот дел од светот мисли дека Македонија е дел од Грција. Но, не испадна баш така, почнаа и нашите да гласаат, па сега ситуацијата е изменета.

26 коментари | проблем? | категорија: Вести

Филип втори на градскиот стадион во Скопје

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (kubura.com.mk)

Ова е дел од макетата за тоа како ќе изгледа градскиот стадион во Скопје. Централно место на стадионот ќе завземе статуата на македонскиот крал Филип II.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Спорт

Кадилак 1: Новиот автомобил на Обама

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (kubura.com.mk)

4. Возач: Обучен во ЦИА да може да се снаоѓа во најсложени 5. Прозорец на возачот: Доволно отпорен да издржи противоклопни куршуми. Единствениот прозорец кој се отвара – но само 7.5 см – за да може возачот да плати патарина, или да зборува со агентите на тајната служба. 6.

2 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Најдоброто теренско возило на светот

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (kubura.com.mk)

Бившите социјалистички земји не се прославија со автомобилската индустрија. Лада Нива е единствена светла точка, а еве и зошто. Таа е веројатно единственото теренско возило кое може да се претвори во амфибија. Ја возиш покрај, но и во езеро...

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Парите на Велија Рамковски ја фалсификуваат македонската историја

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (kubura.com.mk)

Но, проблемот е во тоа што целата приказна за Младотурската револуција и за нејзината поврзанот со независноста на Македонија е катастрофално извртена. Тоа не би било чудно, ниту страшно ако го направеа нашите соседи...

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Што е тоа што се случуваше на преговорите за името на Македонија во Њу

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (kubura.com.mk)

К: Значи Црвенковски добро знае дека двојната формула е т.н. наша црвена линија? В: Да, знае. К: Зошто тогаш отстапи од нејзе? В: Очигледно е дека своевремено со Киро Глигоров се согласиле со грчката страна и идејата била полека, етапно, да се стигне до сегашната ситуација...

9 коментари | проблем? | категорија: Политика

Ајмо овамо кој е за кладење

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.kubura.com.mk)

На натпреаврот Салцбург аматери - Воклабрук има мало паѓање на единицата од 1,8 на 1,7 но повеќето обложувалници од почеток ја имаат определено единицата на ниво од 1,7 така што движење на коефициентите практично и нема. Позначаен пад има на двојката кај натпреварот Ст. Полен - Граткорн од 3,00 на 2

5 коментари | проблем? | категорија: Спорт

МАНДАНАТА НЕ ЗАГИНА ВО 1902 БРАНЕЈЌИ ЈА МИС СТОН, ТУКУ ПО ИЛИНДЕНСКОТО

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.kubura.com.mk)

Следеле неколку месеци со постојани влегувања во Македонија, битки со Турците и враќања во Бугарија заради пополнување на загубите. Во текот на август, по започнување на Илинденското востание, во битка кај Осоговските планини, четата загубила 25 комити, а целиот одред 65 лица. Следи ново враќање

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура