Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Trnorizec, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

КАДЕ ВИ СЕ БРЗА??

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

За грчките платеници кои немаат ни тронка почит кон оваа земја и народ.

30 коментари | проблем? | категорија: Политика

Приказна за Гоце

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

137 години од раѓањето на еден од најголемите револуционери на македонскиот народ Георги Николов Делчев.

2 коментари | проблем? | категорија: Култура