Инфо за Taz

Корисник од:
16 септември 2008
Пријавени статии:
1
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Taz (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Пак продолжуваат македонски страници со преведувања имиња

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.idividi.com.mk)

Пред некое време имаше една страна за tocka.com.mk и нивното преведување имиња и најнови се idividi.com.mk. "Трите филмски продолженија, кои беа продуцирани од легендарниот холивудски филмаџија, Џери Букехајм заработија неверојатни 2,6 милијарди долари на бокс офисот." Џери Букехајм?!?!?!

1 коментар | проблем? | категорија: Забава