Инфо за Supergirl

Корисник од:
31 август 2007
Пријавени статии:
36
Популарни:
16
Однос на популарност:
44%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Supergirl (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Жените и Magic The Gathering

пријавена пред 2 години, 1 месец. (recyclebinmk.blogspot.com)

Кратка рецензија на MTG и жените во светот на магијата.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Да помогнеме заедно!

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (recyclebinmk.blogspot.com)

Помош за 7-месечно бебе. Бидете хумани, помогнете!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

"Marduk" дезинформација???

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (vest.com.mk)

Еден од најпознатите дневни весници во МК, "Вест" ја објави следнава дезинформација за цената на картата за овој концерт.

1 коментар | проблем? | категорија: Сешто

Новогодишни и Божиќни песни

пријавена пред 2 години, 3 месеци. (www.mininova.org)

За сите љубители на празничната атмосфера, неколку божиќни песни, кои влеваат позитивна енергија. Познати песни од класични автори, често среќавани на филмови.Уживајте!

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Питер ("Family Guy") во живо

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Питер Грифин во жива верзија.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Kниги од Дитас !!!

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Книги од Димко Тасевски-Дитас, македонски автор.

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Грците : Давајте дресовите, бришете МКД !!!

пријавена пред 2 години, 5 месеци. (www.mia.com.mk)

Македонската репрезентација, саботирана на граница!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Mиле Китич - металец !!??

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Видео и текст на еден интересен кавер :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Борба: Firefox vs. Opera vs. Internet Explorer

пријавена пред 2 години, 6 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Интересни слики со споредба на веб прелистувачите :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Вијагра слики / реклами

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Интересни слики :)

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Нови HD DVD oд 51 GB !!!

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (thegadgetsworld.blogspot.com)

Светските компании нудат нови, подобрени оптички мемории.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Пензија и за швалерка!

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.vest.com.mk)

Ќе се плаќаат придонеси и за швалерките :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Вести

Спок (Star Trek) во село Орашац

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (on.net.mk)

Распеаниот селанец, стар-трековска силуета :)

5 коментари | проблем? | категорија: Забава

Интернетот преполн ?!!!

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (on.net.mk)

Створена е голема гужва на интернет.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Охрид-бисер, Охриѓани-"бисери" на Македонија

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Што се случило со Охриѓани?!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Нокиа го краде iPhone

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (thegadgetsworld.blogspot.com)

Верувале или не, Нокиа го направи тоа!

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Технологија