Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Spartak, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Youtube: Пријавете содржина со навредлива содржина

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (www.youtube.com)

Прво треба да имате содржина со навредлива тематика која повикува на омраза и нетрпение. Под видеото имате копче "Flag", од менито што ќе се отвори избирате Hateful or Abusive content и кликате Flag. Ајде, сторете го тоа.

23 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Три награди за прилепскиот театар на МЕСС

пријавена од UltrasPrilep пред 1 година, 5 месеци. (prileponline.blogspot.com)

Претставата „Тапани во ноќта“ во продукција на Народниот театар од Прилеп, доби три награди на 48. Интернационален театарски фестивал МЕСС во Сараево

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Култура

Е све више!

пријавена од Spartak пред 1 година, 5 месеци. (vbb.blog.com.mk)

ВББ испровоциран од невистината реклама на една туристичка агенција на свој начин ни одржува едно интересно геогравско - историско предавање.

3 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Како нè признава Кенија?

пријавена од razvigor пред 1 година, 5 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Со родната земја на татко му на Барак Обама имаме воспоставено дипломатски односи во 2006 година, но нашето Министерство за внатрешни работи нема објавено под кое име...

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Железни 10 и 50 денари...

пријавена од новица пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Ова вреди да се разгласи. Конечно ќе има вакви, откако уште пред хм... 2 години рекоа дека треба да има бидејќи трошокот за хартиените е бајаги поголем од оној за железните.

24 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Ни се спрема поголема инфлација...?

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (a1.com.mk)

Како инаку да се објасни девалуацијата на македонскиот денар со одлуката да се пуштаат ковани пари во поголема вредност?

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

Луѓе... без памет

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (kirilica.com.mk)

На порталот kirilica.com.mk активната анкета го испитува граѓанското мислење за иден претседател на државава. На второ место е Љубе Бошковски... Ауууу страшно...! :(

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

На македонското интернет поднебје 12773 регистрирани домени

пријавена од глиша пред 1 година, 5 месеци. (isengard.unet.com.mk)

Од јавно достапните податоци на Марнет и неколку сприптички за проверка на днс/веб серверите направив анализа на регистираните .мк домени до 23.10.2008 година.

12 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

10 причини против промена на името на државата

пријавена од gocem пред 1 година, 5 месеци. (mislam.blogspot.com)

Не се само 10, но овие на Panta Rei се најверојатно и најочигледните.

22 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Флешбек

пријавена од pero пред 1 година, 5 месеци. (www.zito-skopje.com.mk)

Флешбек? Кошмар? New Page 1, dizajn, mailto, zs.htm :)))))

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Забава

Индија ќе го користи уставното име на Македонија

пријавена од strajkoski пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Република Индија, почнувајќи од овој месец, го користи уставното име на Република Македонија во билатералната комуникација меѓу двете земји.

25 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Грција е Поранешна Македонска провинција Атина на Hi5.com

пријавена од whiteeagle пред 1 година, 5 месеци. (i37.tinypic.com)

Од чиста љубопитност да побарам еден другар, отидов на Hi5.com и поради тоа што е подесен прелистувачот да одбира примарно МК како јазик ја наоѓам во земји дека Грција е наречена така.

6 коментари | проблем? | категорија: Вести

Кој е овој човек?

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (www.a1.com.mk)

Опозицијата го бојкотира доделувањето на наградата „23-ти Октомври“ поради тоа што наградата според нив е дадена на бугараш...

12 коментари | проблем? | категорија: Вести

Според Фрчковски, атентатот на Киро е inside job

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (a1.com.mk)

Цитат од текстот: „Тоа е спец-акција на ДБК, се знае кој ја наредува и се знае без чие знаење може да се нареди.“ И прашање: кој беше премиер, а кој беше директор на ДБК во тоа време?

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Трифун си го покажа...

пријавена од strumjan пред 1 година, 5 месеци. (todosiev.blog.com.mk)

и средниот прст и „почитувањето“ на законите.

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести