Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Spartak, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Обама е комуњара

пријавена од Spartak пред 1 година, 4 месеци. (apsurdi.blog.com.mk)

Знаете како оди онаа: ”Ќе прднеш еднаш како дете, па ќе те викаат Смрдле цел живот”. Така и со 44-от (иден) Претседател на Соединетитѕе Држави на Америка, досегашниот џуниор сенатор од Илинои, Патрик Обама. Дали навистина и тој и сопруга му Мишел, некаде длабоко во душите се камуфирани комунисти?

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Груевски - зошто 24 часа реклами во наредните 4 год

пријавена од samuil пред 1 година, 4 месеци. (e-macedonia.blogspot.com)

Како Груевски ја направи медиумската пропагандна империја и како тоа е одлична "win-win" ситуација за сите - освен Македонскиот народ.

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Како да ја заштитите Вашата приватност?

пријавена од MetalGear пред 1 година, 4 месеци. (debagiraj.com)

Според Член 25 од Уставот на Република Македонија, На секој граѓанин му се гарантира почитување и заштита на приватноста на неговиот личен и семеен живот, на достоинството и угледот.Ова се однесува и на Вашите онлајн активности.

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

И додека сите се фатиле за ЕУ ко слеп за стап...

пријавена од zlochko пред 1 година, 4 месеци. (alsat-m.tv)

...од нивното административно седиште доаѓаат последните вести, кои гласат некако вака: „Македонците наречени ФИРОМакедонци во извештај на Брисел“. Као беше онаа теоријата од локалниве ни експерти на кајмакот? Името нема врска со националноста, така? :)))

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Вести

Скопје слави 64 години од ослободувањето

пријавена од vordan пред 1 година, 4 месеци. (www.netpress.com.mk)

Честит празник, Скопјани! 64 години *вистинска* слобода, од сите претходни окупатори, не само фашистичките!

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

Луѓето во мојата земја, тоа не е Груевски!

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (blog.gemidjy.info)

Οι άνθρωποι στην Ελλάδα, δεν είναι Μπακογιάννη!

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Политика

Лесна му земја на Студент ФМ

пријавена од darko156 пред 1 година, 5 месеци. (za-sto-plakas.blogspot.com)

Ко ќе ми текне дека и јас имав едно време, додека беше на врв во Гоце, радио емисија на студентско радио. Еееее.....

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Моја Медицина

пријавена од Spartak пред 1 година, 5 месеци. (mojamedicina.com.mk)

Одличен сајт за кој мислам дека секој еден треба да го разгледа. Мислам дека е единствен од овој тип на Македонски јазик.

16 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Сешто

КАНО-ЕКО СИСТЕМ за ефтино греење

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (www.forum.zazabava.com)

Самиот иноватор на системот на наш форум си го промовира пронајдокот - систем за греење на електринчна енергија со досега најмала потрошувачка на струја.

21 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Еве зошто нема ЕУ за нас!

пријавена од strumjan пред 1 година, 5 месеци. (kiberkotle.net)

Единственото логично објаснување :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Упад во системот на УЈП

пријавена од zlochko пред 1 година, 5 месеци. (netpress.com.mk)

„...900 даночни решенија на Управата содржат текстови на македонски јазик со поддршка на грчки јазик.“ Хах !??!

13 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Како треба да се реализира ова и кај нас (и во образованието)

пријавена од gemidjy пред 1 година, 5 месеци. (www.infoworld.com)

Транспарентноста на софтверската технологија која ќе се применува при е-гласањето треба да биде суштината на платформата. Истото што го зборував и јас за транспарентноста кај технологијата за оценување во мојата „пред-некое-време“ објавена реч на мојоблог.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Технологија

Расизмот на Вечер

пријавена од jpetrov пред 1 година, 5 месеци. (kvadraturanakrug.blog.com.mk)

Наслов: „Се молат ромите да не прават цигански работи“. Тема: убиство на гастарбајтерот.

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Македонските политичари биле на фејсбук

пријавена од новица пред 1 година, 5 месеци. (www.vest.com.mk)

...ако нешто не е зезнато со линкот од Вест. Можеби Македонија2.0 не е лошо предлог име? ;-)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести

Фејсбук како вест

пријавена од ribaro пред 1 година, 5 месеци. (komunikacii.net)

Апропо сторијата во Вест за тоа како домашните политичари го користат Фејсбук, Сеад вели: „Трендовштина, е тоа е.“

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 5 месеци | проблем? | категорија: Вести