Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Spartak, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Кај сте бе ВМРО-вци?

пријавена од jofe пред 1 година. (www.youtube.com)

Фрчко воспоставува политички дијалог на негов начин. Јако жими све :)

13 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Сешто

Попе, грев ли е да гласам за Селмани?

пријавена од drugarce пред 1 година. (www.dnevnik.com.mk)

Попе, грев ли е да гласам за Селмани? Вакво прашање деновиве неколкупати му било поставувано на свештеник на МПЦ во Неготино од неговите сограѓани. А одговорот бил:

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Романот „Пиреј“ преведен на англиски јазик

пријавена од strajkoski пред 1 година. (www.makfax.com.mk)

Од секогаш сум сметал дека за да му се објасни на светот кои сме ние Македонците, треба „Пиреј“ да се преведе на англиски и да се дели бесплатно :)

1 коментар | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

„Доста веќе да се плашите...“

пријавена од zlochko пред 1 година. (www.youtube.com)

Видеото на кое Павлос Воскопулос на 10.03.2009 на грчка телевизија прозборе на македонски.

13 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Македонска историја 2

пријавена од швабо пред 1 година. (django.blog.co.mk.blog.com.mk)

Ацо: Кочо (Кочо не се врти)...Кочоооо Кочо: Што се дереш бе? Ацо: Па ко те викам сврти се да ти еем то глувиот Кочо: Кој е глув бе шутрак еден? (тргнуе накај него да му опне една)

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

ГОЛЕМА ПОБЕДА!!!!

пријавена од Lavot пред 1 година. (lavot.blog.com.mk)

Иако можеби за многумина очекувано, сепак мора да ја одбележиме оваа голема победа....

12 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести

Мојот Глас

пријавена од MartinStefanov пред 1 година. (mklovesyou.blog.com.mk)

Претседателски Избори Македонија 22.03.2009

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Лифт за губилиште?

пријавена од ribaro пред 1 година, 1 месец. (jasnesumjas.blogspot.com)

„Можна ли е кај нас љубов кон татковината без изразување отворена омраза против Грците, Бугарите, Србите и сите други клети загрозувачи на нашиот идентитет?“

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Политика

Васил Глигоров AKA „Спартак“ конечно сместен во Бардовци

пријавена од zlochko пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Да не знае човек дали да плаче или да се смее. За жал за овој лик со кој имав разменето неколку приватни пораки и од кој што дочекав закана по животот немам ни трунка сочуство. Битно пријателите од Грција му дојдоа во посета.

18 коментари | проблем? | категорија: Вести

Невладината „Мак сонце“ на платниот список на Владата

пријавена од kingpin пред 1 година, 1 месец. (www.a1.com.mk)

Помеѓу невладините организации кои ги поддржаа средношколците од Струга, се најде и таква од платниот список на Владата. За „Мак сонце“ од Струга од буџетот за граѓански здруженија и фондации се одвоени околу 310.000 денари.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Фејсбук ги има правата над вашите содржини, засекогаш!

пријавена од razvigor пред 1 година, 1 месец. (it.com.mk)

Условите на користење на Facebook се изменети. Сега се што ќе закачите и објавите може да биде искористено од страна на компанијата не само додека сте член, туку и по вашето откажување на корисничкиот профил.

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Бизнис

МПЦ бара народни лекови за кожни болести

пријавена од razvigor пред 1 година, 1 месец. (razvigor.blog.com.mk)

На надворешниот ѕид на Соборниот храм Св. Климент Охридски во Скопје е поставена плоча со слика од Богородица со мал Исус и повик до граѓаните да ги известат манастирите за искуства со лекување со народни лекови...

11 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Вести

Го знам Персеј лично главом и брадом (нема брада)

пријавена од woona пред 1 година, 2 месеци. (twitter.com)

Ништо посебно, само се фалам

3 коментари | проблем? | категорија: Вести

Бугарскиот Музички Идол и во Скопје

пријавена од Spartak пред 1 година, 2 месеци. (forums.vmacedonia.com)

Оваа година Бугарскиот Музички Идол ќе врши аудиција и во Скопје. Вероватно преку тоа шоу сакаат да покажат дека Македонците се Бугари.

14 коментари | проблем? | категорија: Забава

Три предлози за подобрување на Кајмакот

пријавена од razvigor пред 1 година, 2 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Пребарување, персонализирани фидови, проширени опции на корисничките профили.

41 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија