Инфо за Sokol

Корисник од:
27 јануари 2008
Пријавени статии:
25
Популарни:
7
Однос на популарност:
28%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Sokol (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Четвртиот свет

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (v-deko.blogspot.com)

Облаците се распараа. Како мирната вода што се пара кога ќе падне врз неа огромен камен, така и облаците насилно се растргаа настрана, се израстурија. Ана замижа. „Ќе беше убаво да видев уште едно изгрејсонце“ си рече... Потем – ништо.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Cannabis S(t)ativa

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (v-deko.blogspot.com)

Once upon a midnight dreary, ми се јави Едгар на сон, вели, морал да ми каже некој score, јас прашав - Арсенал-Манчестер Јунајтед 4:0?

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ракија

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (v-deko.blogspot.com)

Баба ми жива ја втераа во фурната и ја изгореа. Кој? Кој ако не бугарите... Изгоре старата, а глас не пушти. Ни јас не пуштив глас. Не смеев. Тие заминаа, а јас ја допив ракијата останата во срчата. Седнав на чардакот и плачев. Плачев и гледав во тажното небо, сето сино распослано над Орли Врв...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Нова Година

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (v-deko.blogspot.com)

Имаше некои идеи всадени во неговиот мозок дека ако побргу стигне кај Лиле курвата тоа ќе му даде шанса да легне нешто до крајот на годината во која ниту една жена без мустаќи не го имаше погледнато. Не му беше грижа како изгледа Лиле курвата, тој мораше да легне со жена.Мораше,пред да дојде полноќ.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Правила

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (v-deko.blogspot.com)

„Кој неверојатно бесконечен кич!“ си рече во себе додека стоеше на градскиот плоштад со канта бензин во едната и метална запалка во другата рака...

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови