Инфо за Sokol

Корисник од:
27 јануари 2008
Пријавени статии:
25
Популарни:
7
Однос на популарност:
28%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Sokol (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Циганчето

пријавена пред 10 месеци, 2 седмици. (sc.blog.com.mk)

Некогаш одамна, затворите ги градевме за да ги чуваат непожелните внатре. Денес, почнавме да градиме нови затвори, оние што ќе ги чуваат отпадниците надвор.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Состанокот

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (v-deko.blogspot.com)

Веќе неколку месеци разговараа на интернет. Оставаа еднаш коментари на еден ист блог, во исто време, на некој текст што се однесуваше на слободата на Тибет и нејзиното никогашно неостварување. Препукувајќи се, разговорот го префрлија на некој месинџер. Оттогаш, зборуваа по неколку пати во денот...

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Прошетка

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (v-deko.blogspot.com)

бевме во она мало и загушливо пабче во кое секогаш играме пикадо и пиеме пиво, за да не мораме да правиме нешто друго што веројатно ќе има смисла. Собрани бевме, поделени во тимови и фрлавме, еден по еден, во бројките, во центарот, понекогаш и во ѕидот околу таблата. Пивото знаеше и чуда да направи.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Обичен ден

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (v-deko.blogspot.com)

- Браво! Смешни бевте, ама публикава не ви реагираше на смешките – рече, покажувајќи со раката кон гробиштата. – Потрудете се повеќе следниот пат.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Рулет

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (v-deko.blogspot.com)

...Пред зори, истите тие пет старци се збираа и заминуваа во посета на девојката (или жена) што се беше помолила истата ноќ. Таму, ритуално се ослободуваа од нејзината облека, а потем со неа играа рулет.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Војничка хроника

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (v-deko.blogspot.com)

На 1 април, 2010 година, на насловните страници од сите весници во Курвористан осамна наслов со крвави букви обрабени со бодликава жица: „Курвористан ѝ објави војна на Новата Демократска Лева Република 4“.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Досие број 5622

пријавена пред 2 години. (v-deko.blogspot.com)

Се викав Јован К. Бев Јован К. сè дур не ме прекрстија во ДОСИЕ БРОЈ 5622.

0 коментари | станала популарна пред 2 години | проблем? | категорија: Блогови

Илузија

пријавена пред 2 години. (v-deko.blogspot.com)

Секогаш кога некоја фармацевтска компанија во своите истражувања ќе открие некој лек за кој сè уште не постои болест, успева да најде некоја мала земја што ја нарекуваат третосветска, од каде што на малечка врата ќе ја „претстави“ новата чума пред светот.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Невеста

пријавена пред 2 години. (v-deko.blogspot.com)

И не знам што барав кај тебе дома. Се подготвуваше да ги чуеш камбаните, на глава да ти стават круна, на прстот прстен, да кажеш дека му се предаваш до вечноста. Но, јас скришум дојдов кај тебе. Не ме избрка.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Копиле

пријавена пред 2 години. (v-deko.blogspot.com)

Можеби веќе со децении наназад зборот копиле веќе не го означуваше она што беше запишано во речникот на најубавиот јазик на целиот свет. Одамна неговото значење се премести од едно на друго семантичко подрачје....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Фотографии

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Ги здогледа ќебињата и чаршафите од нејзината соба префрлени преку оградата од собата на вториот кат. Таа таму спиеше. Веројатно, тоа беа ткаенините на кои сонуваше, а како што имаше шанса да види, токму на нив правеше и многу повеќе.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Детето

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

А, плус, така имав шанса да зјапам во тетката со згодното газе 20 минути подолго....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Последниот македонски хакер

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Задачата е едноставна. Поедноставна здравје! Треба само на интернет да вршиш пренос од твојот сексуален двобој со Дора Бакујани и додека ја ебеш doggy-style, да ги рашириш рацете и онака гордо, навивачки да запееш: МА – КЕ – ДО – НИ – ЈА!!

1 коментар | проблем? | категорија: Блогови

Пролетта

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Останатите двајца веќе го имаа зграпчено за раце и го држеа да не може ни да претне. Цветан го извади ножот од ременот и со затворени очи го прошета сечилото по неговиот дебел врат. - - - - - - - „Дедо ми беше кумита и за Македонија загина“...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ридско-планинска поезија

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Спринтот на 400 метри можеби е ефективен, но лежерните 25 километри се далеку послатки!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Идиот

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Живееше дома, со родителите. Како и секој друг губитник од неговата генерација, не беше задоволен од статусот. Ни дома, ни на планетата врз која секојдневно се олеснуваше. За понатаму да не се трошат зборови во описот на овој лик, најарно ќе биде да се каже оти тој ти беше еден типичен идиот.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ш

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Ш!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

The Chester

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

- Ќе гори овде. Ќе палат – рече едниот од другарите, оној со избричена глава. - Како космополитите што пробаа да ја запалат Македонија? - Баш така друже, баш така. Само што овие не се платени од никој. Овие се водени од страст.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Писар

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Референдумџијата: Ти си Уставен Македонец? / С.Ц.: Не! / Референдумџијата: Да не си можеби Демократски Македонец? / С.Ц.: Ни најмалку! / Референдумџијата: Знам, мора да си Независен Македонец! / С.Ц.: Ти мора да си педер, или поранешен писар. Кој да те знае....

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Смртта на блузерот

пријавена пред 2 години, 1 месец. (v-deko.blogspot.com)

Блузот значи полека да умираш во некој ќош од некоја нова демократска република, додека најдобрите твои војници и натаму се чуваат спакувани во нивната оригинална кутија!

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови