Инфо за Sigurd

Корисник од:
30 јули 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
1
Однос на популарност:
50%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Sigurd (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Пад на популарноста

пријавена пред 1 година, 1 месец. (gaudi.blog.com.mk)

Причини за падот на популарноста на блогерајот на Он.нет со интересна дискусија

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 1 месец | проблем? | категорија: Блогови

Војната во Осетија

пријавена пред 1 година, 8 месеци. (war.georgia.su)

Неофицијални извори за војната во Осетија. Се чини дека сликите се непосредно од местото на настаните. Не е за луѓе со слаби нерви.

1 коментар | проблем? | категорија: Политика