Инфо за Safari

Корисник од:
5 мај 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
1
Однос на популарност:
33%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Safari (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Џон Еурека Мекејн

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (on.net.mk)

Економскиот советник на Џон Мекејн тврди дека неговиот шеф помогнал во создавањето на "чудото" познато како Блекбери, иако самиот претседателски кандидат јавно си призна дека е толкав трупец за компјутери, што не знае ни мејл да прати.

0 коментари | проблем? | категорија: Сешто

Стивен Хафкинг?

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (tocka.com.mk)

Идиотите од Точка уште еднаш ја докажаа својата неписменост и неинформираност. По Џанија Версачеа, Стивен Хокинг стана Стивен Хафкинг :)

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Малерот на една Застава

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (kajgana.com)

Кога паркирате, внимавајте да не го оставите автомобилот под некој крш, бидејќи може да ви се случи следнава приказна низ пет фотографии...

3 коментари | проблем? | категорија: Забава