Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Persey, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Атински нацистички дебати

пријавена од Lavot пред 1 година, 7 месеци. (www.taratur.com)

„За време на фашистичката окупација во Лерин и Воден присуствувал еден бугарски капетан, Гоце... Гоце Делчев кој на населението ако сакало да се спаси му давал Карта Лична...“ - Не, не е заебанција од К-15, туку грчка дебатна емисија во која се разглобува македонското прашање!

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Ребрендирање :)

пријавена од Acid пред 1 година, 7 месеци. (kajgana.com)

На некого му пукнал филмот, па се решил на конкретен чекор - да го ребрендира грчкото конзуларно претставништво :)

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Грекос Попиздитис

пријавена од Acid пред 1 година, 7 месеци. (kajgana.com)

Во десниот агол - Павле Васкопулос, претседателот на македонската политичка партија Виножито во Грција. Во сите останати - новинарската, (не)културната и политичката елита на Грција.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Крал Персеј Македонски

пријавена од Spartak пред 1 година, 9 месеци. (persey.blog.com.mk)

Од Персеј за Персеј. Македонците му поставија спомен плоча на Персеј Спомен плочата е поставена на гробот на последниот крал на античка Македонија, на околу 100 километри од Рим.

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Цензура!

пријавена од Внукот пред 1 година, 10 месеци. (luminata2.0.blog.com.mk)

Експресно избришан блог поради линк до порно клип, во ситуација кога едно чудо антимакедонски „блогери“ заговараат уништување на Македонија и слободно си функционираат! Чудна некоја политика си има он.нет....

15 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Татарско-Балкански дијалог

пријавена од Darvel пред 1 година, 10 месеци. (anti-istorija.blog.com.mk)

Кога Татарите стигнале на Балканот имало краток дијалог со нивните нови соседи. Еве отприлика како бил. Татари: -Кои се најсилните, најстарите и најубавите овде? Сите: (едногласно) -Македонците! Татари: - Епа, ние нив ќе ги имитираме.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Најновата македонска игра - првични реакции

пријавена од Lavot пред 1 година, 10 месеци. (www.taratur.com)

Над 20.000 луѓе досега ја одиграа најновата македонска онлајн игра. За само 48 часа...

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Австралија - Македонци (протест - За Мајка Македонија)

пријавена од Persey пред 1 година, 10 месеци. (mkdlovesyou.blog.com.mk)

Над 30 000 Македонци И пратија порака: Никогаш нема да дозволат менување на името Македонија Побараа до Австралиските власти да ја признаат Македонија под нејзиното уставно име Испратија порака до нивната татковина да не потклекнуаат, туку да се обединат

51 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

ЗА МАЈКА МАКЕДОНИЈА

пријавена од Spartak пред 2 години. (persey.blog.com.mk)

Ве испотепавме, ви ги одзедовме имотите, ве раселивме, ви забранивме да се вратите назад на прадедовските огништа, ја прекрстивме Северна Грција во Македонија. Што уште сакате! Сфатете веќе еднаш дека нема играње со Грција – вакви се пораките од јужниот сосед.

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Самулово Царство

пријавена од Persey пред 2 години, 1 месец. (persey.blog.com.mk)

Средновековна Македонија

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Македонски лавчиња

пријавена од strumjan пред 2 години, 9 месеци. (persey.blog.com.mk)

А ретко кој бекнува за нив :(

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 9 месеци | проблем? | категорија: Култура