Инфо за Persey

Корисник од:
2 јули 2007
Пријавени статии:
10
Популарни:
7
Однос на популарност:
70%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Persey (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

ЕУ ? НЕ БЛАГОДАРАМ

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

Европската унија потклекна пред притисоците на Грција. Графата „македонски“ е избришана, а од јануари годинава стои (јазик, народ, црква, валута или слично) „на Бившата Југословенска Република Македонија“.

36 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Македонски Деца мета на бугарска пропаганда

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (persey.blog.com.mk)

Патриотичен Буквар Ова е исто ко некој да ти дошол на гости и ти го силува детето пред твои очи. А ние му ќутиме. Пренесете ја информацијата низ македонските медиуми па да очекуваме соодветна реакција од сооодветните институции

29 коментари | проблем? | категорија: Политика

Македонците во Грција ПРВПАТ протестираат

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (persey.blog.com.mk)

Македонците се повеќе и повеќе стануваат имуни на грчките заплашувања и фашизоидни жигосувања. Туку напротив почнаа гласно и јасно да ги бараат своите права и да се бунат против фашизоидниот грчки државен апарат Ова се убави стартни чекори и глас кој мора да се слушне

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Манаки Скандал

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (razgolenaumetnost2.blog.com.mk)

По проекцијата на филмот „Другата Болејн сестра“ на излегувањето, публиката имаше прилика да ја види идилата со дождот повторно, но пред вратите, да види и млади луѓе кои во рацете држеа транспарентни на кои беа испишани пораки за промена на идејата за префрлување на дел од фестивалот во Скопје.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

ОД КОЈА НАЦИОНАЛНОСТ БЕШЕ АЛЕКСАНДАР ВЕЛИКИ ?

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.sitel.com.mk)

Од која националност беше Александар Велики ? Ова прашање, на 19 август оваа година го постави англиската телевизија Челинџ во еден од најгледаните квизови во Англија, Земи или остави. Прашањето беше кобното за двајцата кандидати кои одговараа на предвизвикот.

51 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Вести

Македонски Нацисти на Кајмакот

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

СПЕЦИЈАЛНО ЕКСКЛУЗИВНО МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИСТИ НА КАЈМАКОТ

40 коментари | проблем? | категорија: Вести

Greek Fascists attacked Macedonians

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Членовите на Хриси Авги неонацистичка грчка групација во недела на попладне нападнаа Македонци во околијата на Леринско Флорина. Incidents аnd provocations in Greece produced by the greek neo-fascist organisation Hrisi Avgi in a village where the majority are ethnic Macedonians

3 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Одмор во Грција

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (persey.blog.com.mk)

Како Грците гледаат на нашите туристи ?

2 коментари | станала популарна пред 1 година, 7 месеци | проблем? | категорија: Политика

Австралија - Македонци (протест - За Мајка Македонија)

пријавена пред 1 година, 10 месеци. (mkdlovesyou.blog.com.mk)

Над 30 000 Македонци И пратија порака: Никогаш нема да дозволат менување на името Македонија Побараа до Австралиските власти да ја признаат Македонија под нејзиното уставно име Испратија порака до нивната татковина да не потклекнуаат, туку да се обединат

51 коментари | станала популарна пред 1 година, 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Самулово Царство

пријавена пред 2 години, 1 месец. (persey.blog.com.mk)

Средновековна Македонија

0 коментари | проблем? | категорија: Култура