Инфо за Orgazmo

Корисник од:
6 септември 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Orgazmo (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Анархо текстови на македонски јазик

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (teror13.anarhija.org)

Збир на поголем број анархистички текстови, интервјуа, статии преведени на македонски јазик

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Сешто