Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот OgiSinko, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Јован Котески

пријавена од Внукот пред 1 година, 4 месеци. (babamitrajanka.blog.com.mk)

Замислете си некое чиновниче со едвај завршено средно образование да ве тера да му рецитира поезија во затворскиот двор, јавно да ве понижува пред целата затворска популација, зашто во спротивно ве чека самица и многу, многу ќотек!

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Живинарска фарма

пријавена од Бунка пред 1 година, 11 месеци. (oksimoron.blog.com.mk)

По три недели двоумење претседателот реши да реагира до ООН за очигледното прекршување на привремената спогодба од страна на Грција. И тие три недели по се изгледа не биле доволни за размислување. Требало да подума уште троа...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Форумски Идиоти

пријавена од Бунка пред 1 година, 11 месеци. (ogisinko.blog.com.mk)

Оги Синко им пиша писмо... Се собрале “интелектуалци“ на форум, на чело со Бучковски, Ордановски, Чашуле... Се’ отпишани.

8 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови