Инфо за Nomce

Корисник од:
17 јуни 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Nomce (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Вакцина против кокаин

пријавена пред 1 година, 4 месеци. (www.makfax.com.mk)

Шпанија наредната година ќе тестира вакцина против кокаин, која на овој наркотик му ги одзема еуфоричните својства. Кога лицето ќе земе кокаин, протеинот се спојува со дрогата и создава зголемена молекуларна тежина.Организмот потоа ја препознава дрогата, а антителата ја уништуваат пред да дојде до..

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Струшките “Ибрахим темо“ и „Нико Нестор“...

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (nomce.blogspot.com)

Сакам да го актуелизирам малку овој проблем. Како и секоја година во струшкиот средношколски центар има масовни тепачки, на национална база. Ваши предлози и идеи како би можело да се реши ова?

9 коментари | проблем? | категорија: Вести

Apple призна дека iPod не е негов продукт

пријавена пред 1 година, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

Компанијата Apple конечно призна дека iPod не е нејзин производ. Признанието беше изнудено во судски процес, во кој компанијата Burst тврдела дека има патенти за технологијата.

0 коментари | проблем? | категорија: Технологија