Инфо за Nel

Корисник од:
16 мај 2007
Пријавени статии:
4
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Nel (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Покер Психологија-Типови на играчи

пријавена пред 11 месеци. (pokerdjiski.blog.com.mk)

Постојат различни типови на играчи, и би требало да научиш како да им се спротивставиш и да се навикнеш на структурата на вложувањето, се со цел за да дојдеш до победничката маса. Запаметете ги за да знаете каква стратегија на игра да користите во дадена ситуација.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Тексас Холдем Правила

пријавена пред 11 месеци. (pokerdjiski.blog.com.mk)

Играта секогаш се движи во стрелките на часовникот почнувајќи од играчите коишто седат веднаш после дилер жетончето (dealer button е пластично жетонче со буквата "D"). Двата играчи коишто се наоѓаат на левата страна од "дилерот" задолжително плаќаат мала блајнда (SB) па голема блајнда (BB).........

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Тексас Холдем Покер

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (pokerdjiski.blog.com.mk)

Тексас Холдем е најпопуларна верзија на играта Покер во казината и специјалните соби за покер низ цела Северна Америка и Европа. Нејзината популарност во моментов со голема брзина се шири и во казината во Австралија.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Зошто, зошто ли се роди?

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Во нивната држава секој од жителите со својата лична беда придонесуваше за општата благосостојба. Никогаш немаше доволно ниски куќи...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови