Инфо за Motoko

Корисник од:
2 август 2007
Пријавени статии:
33
Популарни:
22
Однос на популарност:
66%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Motoko (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Е ова е златна плоча ;)

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (ref.blog.com.mk)

Реф линка до музикиците што им ги испративме на вонземјаните или на ангалите, за кого како. Најјаки се звуците од земјата со омилен дел плачење на бебе и врнење. Којзнае што би значело тоа дури и за антропоморфен вонземјанин кој поседува уши (мора да се нагласи: и ги користи за слушање) :))

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Наука

on life

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.wired.com)

За тие што сеуште мислат дека социјалните односи on line се нереални. Многу добар текст со примери и супер анализа. Со три збора: everything is real.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Култура

Бонус трака

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.youtube.com)

Супер спотче и музика. Мејд ин Маседониа ;)

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

We all live in Babylon

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (dzam.blog.com.mk)

Ко ќе поразмислиш подлабоко, девојката не е ни да и се смееш, ни да ја сожалуваш. Таа си е совршен примерок на луѓето од иднината. Видео кое можеби ќе ве забезекни.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

Светот како минијатура

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (sinne.blog.com.mk)

Не се работи за вистински минијатури, туку само за техника на фотографирање со помош на која големите објекти околу нас изгледаат многу малецки. Воопшто не зборувам за сателитски снимки ;) Уствари видете сами.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Новите девојки го прават ова

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (samuraijack.blog.com.mk)

А новите момчиња знаат многу гадно да се заебат ;) Штета што Џек мисли дека он има нешто со ситуацијава, па дури и име и смислил - „авторезил“.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Блогови

± 28 часа дневно за себе

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (on.net.mk)

„Секој ден треба да јадеш влакнести материи. Голема, голема количина влакнести материи, додека не посереш гомно големо колку џемпер.“ :)) - Лудница текст за здравиот живот со кој постојано нè оптеретуваат медиумите.

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Наука

Како да ги заебеш тие што сакаат да ти продаваат нешто по телефон

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (dzam.blog.com.mk)

Многу јако!!! Немам други зборови за перформансот :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 7 месеци | проблем? | категорија: Забава

Истребување на црните мачки

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (on.net.mk)

Е ова ти е живеење во среден век. Иако, за жал, црнава боја стварно се покажала баксузна, но само за мачките.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Арктичкиот мраз на најниско ниво евр!!!

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (dsc.discovery.com)

И тек има уште цел месец до завршетокот на топечката сезона. Но што да прави човек освен да се помири.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Светлина побрза од брзината на светлината

пријавена пред 2 години, 7 месеци. (www.dailymail.co.uk)

Е па видете другарчиња. Некои таму научници велат дека го побиле Ајнштајна со користење на фаноменот на квантно тунелирање. Велат дека ова е единствено побивање на специјалната теорија за релативност. Можда е само спектакл, но во секој случај звучи кул.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Од стопениот древен мраз воскреснуваат милиони години стари бубачки

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (environment.newscientist.com)

Ова не е многу страшна вест. Само уште една информација од многуте, кои се однесуваат на последиците од глобалното затоплување(веќе отрпнавме на нив). Научниците не тешат дека древните бактериуми не пренесувале болести, но што сè друго има под мразот?

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Гадна хемија во пластиката

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.latimes.com)

Хемикалија која е составен дел од тврдата пластика предизвикува неповратни и сериозни оштетувања на репродуктивниот систем на човекот. Ја има во пластичните шишиња од кои бебињата пијат млеко.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука