Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Mikirajkov, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Резензија на Сенки [англиски]

пријавена од mitko пред 1 година, 2 месеци. (movies.nytimes.com)

Тазе, тукушто објавена. Веројатно затоа што филмот ќе почне да се емитува денес во Њу Јорк.

4 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Култура

Не ги хранете троловите!

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (i48.photobucket.com)

Слика за обнародените и непатриотите.

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Google се самооцени

пријавена од kotle пред 1 година, 2 месеци. (img261.imageshack.us)

Овој сајт може да му наштети на вашиот компјутер ;-)

5 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Три предлози за подобрување на Кајмакот

пријавена од razvigor пред 1 година, 2 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

Пребарување, персонализирани фидови, проширени опции на корисничките профили.

41 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Технологија

ЕУ ? НЕ БЛАГОДАРАМ

пријавена од Persey пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

Европската унија потклекна пред притисоците на Грција. Графата „македонски“ е избришана, а од јануари годинава стои (јазик, народ, црква, валута или слично) „на Бившата Југословенска Република Македонија“.

36 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Состојбата со заушките панична, се бара помош од СЗО

пријавена од новица пред 1 година, 2 месеци. (www.a1.com.mk)

Се бара причината за епидемијата, бидејќи заушките се шират и кај тие што се вакцинирани. Помош побара од Светската здравствена организација. ...ми се виде важно ова...

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Вести

Во Британија фатена риба поопасна од пирана

пријавена од nela пред 1 година, 2 месеци. (kubura.com.mk)

Може да излезе на копно, да ползи како змија и може да преживее 4 дена надвор од водата. Во САД во 2002 година цело езеро било намерно затруено за да се истреби овој вид риба. За да се спречи бегство на рибите по копно во акцијата учевствувале и снајперисти.

6 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Светот после Александар

пријавена од Lavot пред 1 година, 2 месеци. (www.taratur.com)

Многумина од незнаење го нарекуваат убиец, крволочен освојувач кој газел се` пред себе, многумина пред грчкиот притисок не сакаат да имаме ништо со него, но знаете ли дека освен што го слави целиот свет, научниците го сметаат Александар за најголемиот истражувач на сите времиња?

40 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Наука