Инфо за Maskerati

Корисник од:
28 октомври 2007
Пријавени статии:
1
Популарни:
1
Однос на популарност:
100%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Maskerati (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

ПИСМОТО

пријавена пред 2 години, 2 месеци. (maskerati.blog.com.mk)

- Вака ли се умира мори Персо ?

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 2 месеци | проблем? | категорија: Блогови