Инфо за MartinStefanov

Корисник од:
1 февруари 2009
Пријавени статии:
27
Популарни:
3
Однос на популарност:
11%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот MartinStefanov (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Поменот на Античкото Македонско Минато низ Вековите

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Марко Цепенков, 1899 година запишал: "...Помислете Вие, мили чеда: за велика цара Александра што се слави и до ден денеска!..."

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Македонци (потекло, генеза)

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Македонци (Емалган) = Македонски Склавени + Антички Македонци

2 коментари | проблем? | категорија: Наука

Macedonian Historical Proofs

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Macedonian Historical Documents:

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Проблемот на Грција со македонското постоење

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Грчкиот "демократски" иредентизам врз Македонците и Македонија. (прв дел)

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

Проблемот на Грција со македонското постоење

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Грчкиот "демократски" иредентизам врз Македонците и Македонија. (втор дел)

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Bulgarian terror over Macedonians

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Бугарскиот терор врз Македонците во Втората Светска Војна

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Холокауст во село Ранци

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Станува збор за с. Ранци (Кајларско), распослано над пл. Каракамен, селото се споменува уште во Антиката, и ден денес тоа е населено исклучиво со македонско население. За време на фашизмот 4 пати е напаѓано, а најголем дел и изгорено. Населението етнички прочистено.

8 коментари | проблем? | категорија: Вести