Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот MartinStefanov, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Светот после Александар

пријавена од глиша пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Последиците и придобивките од походот на Александар на Исток биле далекусежни за целиот светски поредок.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Проблемот на Грција со македонското постоење

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Грчкиот "демократски" иредентизам врз Македонците и Македонија. (втор дел)

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Bulgarian terror over Macedonians

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Бугарскиот терор врз Македонците во Втората Светска Војна

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

ЕУ ? НЕ БЛАГОДАРАМ

пријавена од Persey пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

Европската унија потклекна пред притисоците на Грција. Графата „македонски“ е избришана, а од јануари годинава стои (јазик, народ, црква, валута или слично) „на Бившата Југословенска Република Македонија“.

36 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Македонски Нацисти на Кајмакот

пријавена од Persey пред 1 година, 6 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

СПЕЦИЈАЛНО ЕКСКЛУЗИВНО МАКЕДОНСКИТЕ НАЦИСТИ НА КАЈМАКОТ

40 коментари | проблем? | категорија: Вести

Холокауст во село Ранци

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Станува збор за с. Ранци (Кајларско), распослано над пл. Каракамен, селото се споменува уште во Антиката, и ден денес тоа е населено исклучиво со македонско население. За време на фашизмот 4 пати е напаѓано, а најголем дел и изгорено. Населението етнички прочистено.

8 коментари | проблем? | категорија: Вести