Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот MartinStefanov, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Љубав Шврчковски

пријавена од Бунка пред 1 година, 2 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Љубав Шврчковски звани Шврчко е скопски фраер кој претендира да стане најфраер дете на векот. Пред некој ден јавно ја презентираше својата желба да биде институционален фраер на векот, смислата на космосот, љубав нашег живота, багрем кој виси над бездна!

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ancient Macedonian Culture

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Како Грците се богатат со Македонското Културно наследство Ма да парите за археологијата се прашина.

6 коментари | проблем? | категорија: Наука

Конечно: Имаме прва јавна корупција на новинари во Македонија!

пријавена од vordan1 пред 1 година, 2 месеци. (www.vecer.com.mk)

Новинарите ќе работат во телевизијата и весникот на Велија Рамкоски А1 и Време, во Утрински весник, Алфа ТВ на Фершед, потоа во Алсат, Ера, Канал 77, Лајм, Менада од Тетово и Тера од Битола

9 коментари | проблем? | категорија: Политика

Придобивање на Ајрон Мејден да бидат за Македонија

пријавена од razvigor пред 1 година, 2 месеци. (razvigor.blog.com.mk)

На концертот на Ајрон Мејден во вторник во Белград, Авалон продукција и Влатче Бекстејџ, имаат шанса да исправат една историска неправда и да постигнат една гооолема победа од Македонија. Еве конечно да поставам еден предлог што и Лавот ќе го поддржи, се надевам и со пост кај него на блог.

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Забава

Гласај за Македонија !!!

пријавена од Eddierebel пред 1 година, 2 месеци. (macedonianhistory.blog.com.mk)

Гласај за Македонија и помогни таа да се пласира што погоре на листата на земји да проектот Best rated country

20 коментари | проблем? | категорија: Вести

Археолошкиот локалитет Градиште, с. Таор со сопствен веб сајт

пријавена од Arwena пред 1 година, 2 месеци. (taurisium.com)

Имам доста замерки на веб страницата почнувајќи од домејнот, како и на дел од содржината, цитатите ... но сепак успех е што таа воопшто постои. Со оглед на фактот дека само 5 археолошки локалитети во Македонија се пропратени со сопствен веб сајт.

3 коментари | проблем? | категорија: Култура

Еврофилскиот проституизам - Политика на Самоукинување

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Калигулите и нероновците на модерното наше опшество кои сакаат да го изгорат се она што е градено досега за уште повеќе да си ги подигнат своите криминални пирамиди. Сакаат да го урнат нашиот крваво граден РИМ. Но забораваат нешто. Рим е народот и него никогаш нема да успеат да го бутнат.

9 коментари | проблем? | категорија: Политика

Приказна за Гоце

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

137 години од раѓањето на еден од најголемите револуционери на македонскиот народ Георги Николов Делчев.

2 коментари | проблем? | категорија: Култура

Пописи на населението во Македонија до 1928 год.

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (vujkoto.blog.com.mk)

Извадоци од книга напишана во 1989г. од професор на универзитет во Солун.

2 коментари | проблем? | категорија: Наука

Многу неморал и премалку објективност и кај научниците

пријавена од Lavot пред 1 година, 2 месеци. (dnevnik.com.mk)

Половина век имавме историја, па и археологија, уште подефектна од комшиските, бидејќи претставува реинтерпретирање на нивните ставови

31 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Наука

Македонија е против смена на Името

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Macedonia One & Only

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

Поменот на Античкото Македонско Минато низ Вековите

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Марко Цепенков, 1899 година запишал: "...Помислете Вие, мили чеда: за велика цара Александра што се слави и до ден денеска!..."

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Македонци (потекло, генеза)

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Македонци (Емалган) = Македонски Склавени + Антички Македонци

2 коментари | проблем? | категорија: Наука

Macedonian Historical Proofs

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Macedonian Historical Documents:

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Проблемот на Грција со македонското постоење

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Грчкиот "демократски" иредентизам врз Македонците и Македонија. (прв дел)

2 коментари | проблем? | категорија: Политика