Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот MartinStefanov, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

За кого гласавте?

пријавена од ta4ka пред 1 година. (sleepy.tumblr.com)

Ч.. ....с

0 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Забава

Ех „Македонци, Македонци“

пријавена од Lavot пред 1 година. (www.taratur.com)

Македонски новинари и политичари ќе ја продадат душата и на ѓаволот, за да ја турнат моменталната власт. Во ред, разбираме политичка битка, избори, ама продажба на националните интереси?!?

36 коментари | проблем? | категорија: Политика

ЗА ПРОТЕСТИТЕ

пријавена од MartinStefanov пред 1 година. (mklovesyou.blog.com.mk)

РЕАЛНО ГЛЕДАНО :о)

16 коментари | проблем? | категорија: Вести

Јас сум Алтрнатива! КОј сака да биде меинстрим?

пријавена од nadezna пред 1 година. (jovanovic.blog.com.mk)

Ние не сме една од најсиромашните држави во Европа без причина. Постојат длабоки причини за тоа. Ние не сме некултурни затоа што сме сиромашни, туку сиромашни сме затоа што сме некултурни....-Авторот

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Мојот Глас

пријавена од MartinStefanov пред 1 година. (mklovesyou.blog.com.mk)

Претседателски Избори Македонија 22.03.2009

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

Скриена Македноја-фотосесија на "Требениште"

пријавена од nadezna пред 1 година. (trebenishte.blog.com.mk)

Неописливо...

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Блогови

Меѓународниот суд грција Македонија тужба покрена! јеее конечно!!

пријавена од gemidjy пред 1 година, 4 месеци. (i34.tinypic.com)

Пасоши гага!! Македонија покрена тужба против Грција во ХАГ!! Дали разбравте? не знам како оваа информација не беше пласирана досега овде!!!!!!

46 коментари | станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? | категорија: Политика

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ - СОРОСОИДНО СТРАДАНИЕ

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 1 месец. (trn.blog.com.mk)

Се известуваат граѓаните на Република Македонија дека во нашата држава се појавил нов вид на вирус кој добива заканувачки размери на епидемија!

19 коментари | проблем? | категорија: Вести

Дојдоа по душата

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 1 месец. (arschloch.blog.com.mk)

Повторно јаваат душманите на Македонија...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Груевски: ЕУ да ги почитува идентитетите

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (jadiburek.blog.com.mk)

Како да им објасниме на македонските граѓани дека влезот во ЕУ - домот на разните идентитети, ќе го платат со својата слобода да кажат кои се и што се, дека тоа ќе биде за сметка на нивниот идентитет, изјави премиерот Никола Груевски на Безбедносната конференција што се одржа во Минхен.

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Кајмакова Наменска Демократија ;о)

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Права Кајмакова “Демократија“ мора да се признае :о)

23 коментари | проблем? | категорија: Вести

За името нема место за компромис

пријавена од Lavot пред 1 година, 2 месеци. (star.vecer.com.mk)

ПРОФЕСОРОТ ПО МЕЃУНАРОДНО ПРАВО, ЉУБОМИР ФРЧКОСКИ, СО СТАВ: За името нема место за компромис

14 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика

ЦРН БУМБАР за 27 Невладини Полтронски Организации

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

Добар прилог за улогата на тројанските коњи во Македонија.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

КАДЕ ВИ СЕ БРЗА??

пријавена од MartinStefanov пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

За грчките платеници кои немаат ни тронка почит кон оваа земја и народ.

30 коментари | проблем? | категорија: Политика

Најинтересните и необични закони во Австралија

пријавена од budnatapravda пред 1 година, 2 месеци. (www.amazingaustralia.com.au)

Австралија е една од најнапредните демократии во светот според сите светски стандарди за демократија и според сите анкети.Сепак има и едни од најитересните и најнеобични закони во светот. Само еден пример од многуте во линкот.Во 2005 е забрането да се користи правосмукалка од 22.00 до 07.00 наутро

5 коментари | проблем? | категорија: Култура