Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот MartinStefanov, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Ohrid - City of Lights

пријавена од MartinStefanov пред 9 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

New PR MK Video - Macedonia Timeless

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Грчките нац. херои признавале постоење на македонски јазик

пријавена од MartinStefanov пред 9 месеци, 2 седмици. (persey.blog.com.mk)

Историјата покажува дека поради потребата за разбирање на месното македонско население во поч. на 20 век грчките пропагандни претставници во Македонија на своја рака правеле рачници и признавале постоење на македонски јазик.

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

Филип Ивановски

пријавена од simonovski пред 10 месеци. (www.men.mk)

Со големо задоволство Ви го прикажуваме ЕКСКЛУЗИВНОТО интервју со Филип Ивановски, само за men.mk.

0 коментари | проблем? | категорија: Спорт

MACEDONIA TIMELESS

пријавена од MartinStefanov пред 10 месеци. (www.youtube.com)

new PR MK video

11 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

Тексас Холдем Правила

пријавена од Nel пред 11 месеци. (pokerdjiski.blog.com.mk)

Играта секогаш се движи во стрелките на часовникот почнувајќи од играчите коишто седат веднаш после дилер жетончето (dealer button е пластично жетонче со буквата "D"). Двата играчи коишто се наоѓаат на левата страна од "дилерот" задолжително плаќаат мала блајнда (SB) па голема блајнда (BB).........

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Ник Кејв напиша сценарио за Гладијатор 2

пријавена од Lavot пред 11 месеци, 1 седмица. (www.taratur.com)

На интернет може да се најде сценариото што го напиша Ник Кејв за продолжение на Гладијатор. Сценариото е одбиено бидејќи било премногу претерано! Гладијаторот на Кејв е вечен, има супермоќи и се бори и во Втора светска војна!

1 коментар | проблем? | категорија: Забава

Тексас Холдем Покер

пријавена од Nel пред 11 месеци, 1 седмица. (pokerdjiski.blog.com.mk)

Тексас Холдем е најпопуларна верзија на играта Покер во казината и специјалните соби за покер низ цела Северна Америка и Европа. Нејзината популарност во моментов со голема брзина се шири и во казината во Австралија.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

ЗА СПОМЕНИЦИТЕ И ЦЕЛАТА ХАЈКА

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Aко не приметувате на мала врата преку хајката против спомениците се обидува да се наметне дилема, СПОМЕНИЦИ идентитет култура историја или ЕУ НАТО “сигурност“ итн што по ништо не се разликува од СДС(бјр)мовските политики Најверојатно целата хајка е диригирана од исто место. тоест од кај Милчин.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

За Инвестициите во Културата

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци, 1 седмица. (mklovesyou.blog.com.mk)

Баш би било интересно во проценти да се компарираат парите од транзиционите пирамиди со овие од Министерството за Култура Најсмешното е што овие што ги направија овие пирамиди, кога треба да ги вратат штрајкуваат пред судови, за после да викаат дека со смешни пренаменети пари од мин. за ку

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

I AM MACEDONIAN

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

I am Macedonian! Watch and listen. This is the truth, the truth that must must be told. If you ever wanted to understand why ? Watch and Listen.

14 коментари | проблем? | категорија: Вести

YouTube конечно рече Македонија

пријавена од Eddierebel пред 11 месеци, 2 седмици. (i-macedonian.blogspot.com)

По неколку месечно креирање видеа, пишување коментари, праќање на протестни пораки и лобирање на секаков можен начин, задоволство ми е да ве информирам дека македонската YouTube заедница конечно успеа да го натера YouTube да не нарече кратко и јасно Macedonia

8 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 2 седмици | проблем? | категорија: Вести

Манифест на Македонскиот Конзервативизам

пријавена од bukarski пред 12 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

Кога “либералите“ и “левичарите“ го покажуваат своето грдо нетолерантно лице.

4 коментари | проблем? | категорија: Политика

Зајди, зајди јасно сонце пред медиумската дистопија

пријавена од bukarski пред 12 месеци. (bukarski.blog.com.mk)

...за истрошениот концепт на “фашизмо“!

14 коментари | проблем? | категорија: Политика

ПРОТЕСТ ЗА СЛОБОДА НА ГОВОР

пријавена од MartinStefanov пред 12 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

ДЕНЕС МИЛЧИН ФРЧКО ЃУНЕР И КОМПАНИЈА ПРОТЕСТИРАА ЗА ПРАВО НА ГОВОР. ПРОТЕСТИРАА ЗА ДА СИ ГО ЗАШТИТАТ СВОЕТО ПРАВО ДА ВЕ НАРЕКУВААТ МАКЕДОНОИДИ; БУКЕФАЛИ тоест КОЊИ, ЗБРЛАВЕНИ ХУНЗИ, ПРАВОТО ДА ВЕ СПОРЕДУВААТ СО КОЊСКИ ЗАДНИЦИ, ПРАВОТО ФАШИСТИЧКИ ДА ВЕ СВЕДУВААТ НА НИЖА РАСА

12 коментари | проблем? | категорија: Политика

Грција и дефинитивно бара преименување на македонскиот народ

пријавена од Lavot пред 1 година. (www.taratur.com)

Во писмото што грчката министерка за надворешни работи Дора Бакојани му го испрати на Антонио Милошоски, јасно се наведени грчките ставови. Покрај преименување на нашата земја, ќе се бара и смена на името на народот.

6 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Вести