Инфо за MartinStefanov

Корисник од:
1 февруари 2009
Пријавени статии:
27
Популарни:
3
Однос на популарност:
11%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот MartinStefanov (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Ohrid - City of Lights

пријавена пред 9 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

New PR MK Video - Macedonia Timeless

1 коментар | проблем? | категорија: Вести

Грчките нац. херои признавале постоење на македонски јазик

пријавена пред 9 месеци, 2 седмици. (persey.blog.com.mk)

Историјата покажува дека поради потребата за разбирање на месното македонско население во поч. на 20 век грчките пропагандни претставници во Македонија на своја рака правеле рачници и признавале постоење на македонски јазик.

1 коментар | проблем? | категорија: Наука

MACEDONIA TIMELESS

пријавена пред 10 месеци. (www.youtube.com)

new PR MK video

11 коментари | станала популарна пред 10 месеци | проблем? | категорија: Вести

ЗА СПОМЕНИЦИТЕ И ЦЕЛАТА ХАЈКА

пријавена пред 11 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Aко не приметувате на мала врата преку хајката против спомениците се обидува да се наметне дилема, СПОМЕНИЦИ идентитет култура историја или ЕУ НАТО “сигурност“ итн што по ништо не се разликува од СДС(бјр)мовските политики Најверојатно целата хајка е диригирана од исто место. тоест од кај Милчин.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

За Инвестициите во Културата

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (mklovesyou.blog.com.mk)

Баш би било интересно во проценти да се компарираат парите од транзиционите пирамиди со овие од Министерството за Култура Најсмешното е што овие што ги направија овие пирамиди, кога треба да ги вратат штрајкуваат пред судови, за после да викаат дека со смешни пренаменети пари од мин. за ку

2 коментари | проблем? | категорија: Политика

I AM MACEDONIAN

пријавена пред 11 месеци, 1 седмица. (www.youtube.com)

I am Macedonian! Watch and listen. This is the truth, the truth that must must be told. If you ever wanted to understand why ? Watch and Listen.

14 коментари | проблем? | категорија: Вести

ПРОТЕСТ ЗА СЛОБОДА НА ГОВОР

пријавена пред 12 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

ДЕНЕС МИЛЧИН ФРЧКО ЃУНЕР И КОМПАНИЈА ПРОТЕСТИРАА ЗА ПРАВО НА ГОВОР. ПРОТЕСТИРАА ЗА ДА СИ ГО ЗАШТИТАТ СВОЕТО ПРАВО ДА ВЕ НАРЕКУВААТ МАКЕДОНОИДИ; БУКЕФАЛИ тоест КОЊИ, ЗБРЛАВЕНИ ХУНЗИ, ПРАВОТО ДА ВЕ СПОРЕДУВААТ СО КОЊСКИ ЗАДНИЦИ, ПРАВОТО ФАШИСТИЧКИ ДА ВЕ СВЕДУВААТ НА НИЖА РАСА

12 коментари | проблем? | категорија: Политика

ЗА ПРОТЕСТИТЕ

пријавена пред 1 година. (mklovesyou.blog.com.mk)

РЕАЛНО ГЛЕДАНО :о)

16 коментари | проблем? | категорија: Вести

Мојот Глас

пријавена пред 1 година. (mklovesyou.blog.com.mk)

Претседателски Избори Македонија 22.03.2009

7 коментари | станала популарна пред 1 година | проблем? | категорија: Политика

ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ - СОРОСОИДНО СТРАДАНИЕ

пријавена пред 1 година, 1 месец. (trn.blog.com.mk)

Се известуваат граѓаните на Република Македонија дека во нашата држава се појавил нов вид на вирус кој добива заканувачки размери на епидемија!

19 коментари | проблем? | категорија: Вести

Дојдоа по душата

пријавена пред 1 година, 1 месец. (arschloch.blog.com.mk)

Повторно јаваат душманите на Македонија...

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

Груевски: ЕУ да ги почитува идентитетите

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (jadiburek.blog.com.mk)

Како да им објасниме на македонските граѓани дека влезот во ЕУ - домот на разните идентитети, ќе го платат со својата слобода да кажат кои се и што се, дека тоа ќе биде за сметка на нивниот идентитет, изјави премиерот Никола Груевски на Безбедносната конференција што се одржа во Минхен.

2 коментари | проблем? | категорија: Вести

Кајмакова Наменска Демократија ;о)

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Права Кајмакова “Демократија“ мора да се признае :о)

23 коментари | проблем? | категорија: Вести

ЦРН БУМБАР за 27 Невладини Полтронски Организации

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (www.youtube.com)

Добар прилог за улогата на тројанските коњи во Македонија.

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

КАДЕ ВИ СЕ БРЗА??

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

За грчките платеници кои немаат ни тронка почит кон оваа земја и народ.

30 коментари | проблем? | категорија: Политика

Ancient Macedonian Culture

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Како Грците се богатат со Македонското Културно наследство Ма да парите за археологијата се прашина.

6 коментари | проблем? | категорија: Наука

Еврофилскиот проституизам - Политика на Самоукинување

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Калигулите и нероновците на модерното наше опшество кои сакаат да го изгорат се она што е градено досега за уште повеќе да си ги подигнат своите криминални пирамиди. Сакаат да го урнат нашиот крваво граден РИМ. Но забораваат нешто. Рим е народот и него никогаш нема да успеат да го бутнат.

9 коментари | проблем? | категорија: Политика

Приказна за Гоце

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (trn.blog.com.mk)

137 години од раѓањето на еден од најголемите револуционери на македонскиот народ Георги Николов Делчев.

2 коментари | проблем? | категорија: Култура

Пописи на населението во Македонија до 1928 год.

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (vujkoto.blog.com.mk)

Извадоци од книга напишана во 1989г. од професор на универзитет во Солун.

2 коментари | проблем? | категорија: Наука

Македонија е против смена на Името

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (persey.blog.com.mk)

Macedonia One & Only

10 коментари | станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? | категорија: Политика