Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот MarinaGpp, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Бесплатни СМС кон сите мрежи во Македонија

пријавена од jucfaca пред 1 година, 6 месеци. (www.bluezone.com.mk)

Ова е навистина супер сајт.Има можност за испраќање на бесплатни СМС пораки кон сите мрежи во Македонија,а згора на тоа и прекрасен портал и многу начини за заработка и забава. Едиствен сајт кој е максимално транспарентен во однос на условите за употреба и приватноста,а има и валидна http заштита

9 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Сешто

Кеш? Ваистина кеш!

пријавена од jofe пред 11 месеци, 3 седмици. (www.dnevnik.com.mk)

Уводник на Катерина Блажевска во саботно-неделниов Дневник. Остро, ваистина остро :)

1 коментар | станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Сешто

Скопје го доби првиот хаклаб

пријавена од kotle пред 5 месеци, 3 седмици. (novamakedonija.com.mk)

КИКА е прва технолошка автономна зона што ќе се користи за промовирање и развој на еманципирачки технологии. Целта на основачите е да ја поттикнат креативната употреба на компјутерската технологија наспроти отуѓувањето и пасивното консумирање кои се најчеста асоцијацијa

0 коментари | станала популарна пред 5 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Вести