Инфо за Maki

Корисник од:
16 мај 2007
Пријавени статии:
9
Популарни:
4
Однос на популарност:
44%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Maki (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

[Англиски] Oracle ќе го купи Sun

пријавена пред 11 месеци, 3 седмици. (www.sun.com)

Oracle ќе го купи Sun, што веројатно е најголемото спојување во IT светот во последно време, откако Sun го купи Mysql. Останува уште да се види што ново ќе искочи од Oracle сега кога ги имаат Mysql, Java и останатите производи на Sun.

13 коментари | станала популарна пред 11 месеци, 3 седмици | проблем? | категорија: Бизнис

Песноковач

пријавена пред 1 година, 2 месеци. (gawker.com)

Реклама од Microsoft за нивниот најнов производот. Бонус: http://gawker.com/5138788/awful-product-with-awful-ad-makes-awful-music

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Сајтот на Драган Дабич

пријавена пред 1 година, 3 месеци. (www.dragandabic.com)

Сајтот на Драган Дабич ака Радован Караџич (или обратно). Ужасно старо ала ајт, можда ќе му биде некому интересно.

4 коментари | проблем? | категорија: Забава

Препознавање на глас во Виста

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (www.solipamet.com)

Како да програмирате во Виста најефикасно.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Блог за Компјутер за секое дете

пријавена пред 1 година, 6 месеци. (edubuntumk.blogspot.com)

Едубунтумк е блог посветен на проектот „Компјутер за секое дете“ и се околу него.

7 коментари | станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? | категорија: Технологија

СподелиКино 23.04.2003 20 часот

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (spodeliznaenje.blogspot.com)

Ова сподели кино ќе го пуштиме третиот дел од 2057 трилогијата и две интересни и поучни видеа од Burt Rutan и Clifford Stoll.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 11 месеци | проблем? | категорија: Култура

Реклами за безбедност на работното место

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (www.solipamet.com)

Неколку реклами за тоа како работното место може да биде опасно по живот.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Досаден MSN вирус

пријавена пред 2 години, 4 месеци. (maki.lugola.net)

Вирусов се шири преку MSN, и не знам колку е опасен, ама еве една рецензија :)

2 коментари | станала популарна пред 2 години, 4 месеци | проблем? | категорија: Технологија

KDE4 Beta 1

пријавена пред 2 години, 8 месеци. (www.kde.org)

Првата бета верзија на кде4 работната околина

1 коментар | проблем? | категорија: Технологија