Инфо за Luminata

Корисник од:
6 февруари 2008
Пријавени статии:
2
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Luminata (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

Бајка...

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Преднаворучение: Има кај нас некоја чудна тенденција секој да го работи она за што не го бива и никогаш нема да го бива. Се е измешано, калабалак комплетен. Не е битен ни квалитетот, ни квантитетот, па така јас искрено појма немам што е тоа што е битно кај нас.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Нервирањето и плашливоста на невладините ташаци

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Ташаклари вордс: Кој е овој бе? Како изникнуваат, као тртки на г`з. А другите тртки, веднаш му притрчаа да кимаат со глава. Тртки. Не - шпртови.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови