Инфо за Losteech

Корисник од:
11 април 2008
Пријавени статии:
3
Популарни:
0
Однос на популарност:
0%

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на страници кои ги пријавил корисникот Losteech (рсс канал).Еве ја и листата на статии за кои гласал корисникот.

"Avatar" на James Cameron во кино Рамстор!!!

пријавена пред 3 месеци, 3 седмици. (lostseries.blog.com.mk)

Од утре во киното Рамстор премиерно започнуваат проекциите на филмот „Аватар“ режиран од Џејмс Камерон (креатор на ремек-делата "Titanic", "Aliens", "Terminator"...) кој неодамна го доби епитетот најскап филм во историјата на американската кинематографија, успевајќи да го победи дури и претходното в

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Форум за Изгубени

пријавена пред 1 година, 11 месеци. (lostseries.blog.com.mk)

Отворен е првиот македонски форум за Изгубени! Адресата е: http://lost.tv-soap.com/index.htm Се надевам ќе се развијат многу дискусии...

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

13...

пријавена пред 1 година, 12 месеци. (lostseries.blog.com.mk)

Конечно пристигна и промото за најновата епизода од четвртата сезона на Изгубени...серија која во САД се враќа за само 13 дена!

0 коментари | проблем? | категорија: Забава