Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот Libido, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

mailto: Ана

пријавена од Staorec пред 2 години, 11 месеци. (jurakot.blog.com.mk)

еден од серијата чудни, отворени и забавни и-мејлови до фамозната Ана. :)

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Инквизитор от

пријавена од Staorec пред 2 години, 11 месеци. (jurakot.blog.com.mk)

магичен пресек на македонската медиумска не-Култура. цитирам: „а бе медиум је ултимејт курва. просто моли да и' свршиш у уста. да и' се сереш у пупак. ко у канализација итд. ко у штампа, нели? гомната увек идат до крај. директ у новини. директ у етер. информатичко општество.“

0 коментари | проблем? | категорија: Култура

Дилеми

пријавена од Libido пред 2 години, 11 месеци. (seelenluft.blog.com.mk)

Едни други делимични мисли, или продолжување на оригиналот - Мисла во еден здив.

0 коментари | проблем? | категорија: Блогови

Кајмак.от е веб-сајт на денот во денешно „Време“

пријавена од razvigor пред 3 години. (sajtnadenot.blogspot.com)

Пофална статија за Кајмак.от, објавена во „Време“ во редовната рубрика „Веб-сајт на денот“. Линкот води до блогот што ја документира рубриката.

2 коментари | станала популарна пред 3 години | проблем? | категорија: Блогови

Денови на ебење

пријавена од Staorec пред 2 години, 11 месеци. (jurakot.blog.com.mk)

Буковски денес. во Македонија?!

6 коментари | станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? | категорија: Блогови