Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Долу е листата на статии за кои гласал корисникот LaraCroft, заедно со рсс каналот со статиите за кои гласал.

Изборите закажани за први јуни

пријавена од Janko пред 1 година, 12 месеци. (www.makfax.com.mk)

Предвремените парламентарни избори официјално се закажани за први јуни.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Тајните белешки на Исак Њутн

пријавена од zborovi пред 1 година, 12 месеци. (zborovi.info)

Тајните белешки на еден од најолемите научници.

0 коментари | проблем? | категорија: Наука

Стерео оптички илузии

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 12 месеци. (www.solipamet.com)

Со брзо движење на сликата помеѓу две перспективи, овие слики за мозокот се прикажуваат како 3-Д.

0 коментари | проблем? | категорија: Забава

Мелодраматични мелодии

пријавена од Бунка пред 1 година, 12 месеци. (bunka.blog.com.mk)

Бедни се мислите, уште победни се зборовите, најбедни се речениците.

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Блогови

8 работи што ги има кажано Ајнштајн!

пријавена од ta4ka пред 1 година, 12 месеци. (ta4ka.blog.com.mk)

1- “Imagination is more important than knowledge.” ...

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Забава

Demonoid is back! :)

пријавена од onlythecreative пред 1 година, 12 месеци. (www.demonoid.com)

Насловот сè кажува! Ха! Уживајте :Р

1 коментар | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Вести

Што по сесија?

пријавена од Supergirl пред 1 година, 12 месеци. (recyclebinmk.blogspot.com)

Што се случува по напорна сесија и колоквиумска недела? Еве предлози

0 коментари | станала популарна пред 1 година, 12 месеци | проблем? | категорија: Забава

Помогнете и на малата Бисера

пријавена од UltrasPrilep пред 2 години, 1 месец. (jaciche.blog.com.mk)

На малата Бисера и е потребна итна помош...

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 1 месец | проблем? | категорија: Сешто

Во одбрана на тероризмот

пријавена од DImce пред 2 години, 1 месец. (www.dnevnik.com.mk)

Ќе биде многу интересно да се видат настапите на Шекеринска, Макрадули и, да речеме, на Бучковски, кога ќе се соочат со лицето на Амети пред тоа да помодри и да се подуе

0 коментари | проблем? | категорија: Политика

По штрајкот на сценаристите

пријавена од Scorponok пред 2 години, 1 месец. (recyclebinmk.blogspot.com)

Конечно заврши штрајкот на сценаристите во Америка. Еве што ќе се случува со сериите кои беа сопрени додека траеше.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Косово независно од утре!

пријавена од LaraCroft пред 2 години, 1 месец. (a1.com.mk)

Косово ќе ја објави својата независност во текот на утрешниот ден.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести

Дилери на дрога vs. програмери

пријавена од Janko пред 2 години, 6 месеци. (www.on.net.mk)

Многу добра споредба :). Дури и подобра од предходната споредба: http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vistinata_za_rabotenje_vo_IT_industrijata/

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Борба: Firefox vs. Opera vs. Internet Explorer

пријавена од Supergirl пред 2 години, 6 месеци. (recyclebinxxx.blogspot.com)

Интересни слики со споредба на веб прелистувачите :)

0 коментари | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Забава

Трета Бела Ноќ во Скопје

пријавена од cchevy пред 2 години, 6 месеци. (www.skopje.gov.mk)

Белата Ноќ претставува несекојдневна вечер кога организирано ги славиме културата и уметноста низ улиците на нашиот град и во културните установи на Скопје.

1 коментар | станала популарна пред 2 години, 6 месеци | проблем? | категорија: Култура

Спречен фалсификат на половина милијарда евра

пријавена од strajkoski пред 2 години, 7 месеци. (www.a1.com.mk)

Европската полиција Европол во соработка со унгарската полиција заплени осум тони хартија за печатење на пари, која потекнува од Германија.

0 коментари | проблем? | категорија: Вести